Christiaens Projects

Christiaens Projects is een dynamische en vooruitstrevende projectontwikkelaar. Samen met Bouwonderneming Christiaens, ook een familiebedrijf, ontwikkelen we vastgoedprojecten met een tijdloze schoonheid en hoge afwerkingsgraad op unieke locaties in West- en Oost-Vlaanderen. Onze nieuwbouwprojecten maken het verschil door het gebruik van kwalitatieve en innovatieve materialen en de samenwerking met talentvolle architecten. We leggen de lat graag hoog om die sublieme woonervaring te creëren. Dat zie je ook in Campo Verde.

Bouwonderneming Christiaens

Als ervaren aannemer streven we in elk van onze projecten naar een vlotte realisatie in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen, van bouwpromotor tot architect. We volgen het hele bouwtraject op en zorgen, met onze kennis van duurzame materialen en technieken, dat het resultaat volledig aan de wensen van de bouwheer en de toekomstige bewoners voldoet. Onze persoonlijke kopersbegeleiding is een extra troef.

Berkein Architects

Transparante en minimalistische architectuur voor een maximale woonbeleving. Functioneel, licht en met een ongeëvenaard ruimtegevoel. Zo laat de stijl van Berkein Architects zich het best omschrijven. Onze woonconcepten zijn doordacht en duurzaam, esthetisch en exclusief, altijd in harmonie met de omgeving.

Contacteer ons voor meer informatie

Zoek je een gezellige thuis in de buurt van Gent? Dan komen in Campo Verde jouw woondromen vast uit. Contacteer ons als je meer wil weten over dit unieke nieuwbouwproject.